Marissa: Nadat haar zus al een aantal jaar kyokushin karate deed, is Marissa begin 2009, 8 jaar oud, ook gaan mee trainen bij de vereniging.

Waar haar zus op dat moment ook trainde, vanaf het moment dat Sensei Gerald zijn eigen Dojo begon zijn haar vader, zus en zijzelf mee gegaan met de Sensei. Marissa heeft 1e Kye.

Ikigai Dojo is een hechte groep waar respect voor elkaar belangrijk is en waar we elkaar helpen. Na al die jaren dat Marissa traint doet zij dit nog steeds met veel plezier.

OSU!

Gaston: Na deelname op een familiedag in 2009, bij de vereniging waar zijn dochters op dat moment lid waren, begonnen met Kyokushin karate.

Het maakt je weerbaar, geeft meer zelfvertrouwen en conditioneel word je sterker. Gaston heeft 2e kye.

Sinds 2018 actief bij Ikigai Dojo, nadat Sensei Gerald in dat jaar heeft besloten een eigen school te starten, waar hij assisteert in de lessen.

Samenhorigheidsgevoel vind hij belangrijk, samenwerken om zelf verder te komen en anderen daarbij te helpen.

OSU!

Fabian: Op zeer jonge leeftijd is Fabian in aanraking gekomen met Kyokushin Karate door zijn vader.

In 2012, op 8 jarige leeftijd is hij begonnen bij zijn eerste club waar hij ook Sensei Gerald heeft leren kennen. Fabian heeft 2e kye.

Toen Gerald in 2018 Ikigai dojo heeft geopend is Fabian door de goede band met Gerald en de leuke trainingen die hij toen nog gaf bij de oude club met veel plezier meegegaan naar Ikigai dojo.

Sinds dat Fabian traint bij Ikigai is de motivatie hoger dan ooit tevoren en kan hij niet wachten om te zien wat de toekomst hem te bieden heeft. 

OSU!

Sacha: Als klein meisje begonnen in een zaaltje op de basisschool waar zij naar school ging.

Momenteel traint zij samen met haar vader, zus en vriend. Sacha is 2e kye.

Vertrouwen in jezelf hebben is een belangrijk onderdeel bij karate en iets waarin je groeit naarmate je langer traint.

Het lopen van kata’s is één van haar favoriete onderdelen. Hierbij train je zowel mentaal als fysiek en is concentratie erg belangrijk.

OSU!